Avdelingene

Hopsåsen I

Denne avdelingen er i en enebolig hvor barna kan boltre seg på egne lekerom og aktivitetsrom. Her er også stue og kjøkken hvor barn og ansatte leker, lager mat og spise måltider sammen.

På vårt flotte uteområde kan barna boltre seg i leken mellom epletrær og i grønnsakshagen hvor vi dyrker urter og grønnsaker til eget bruk. Hagen deles med barnehagens andre avdeling som er nærmeste nabo.

Her jobber Dalia som har jobbet i Lekehagen i 9 år, de siste fire årene har hun studert til barnehagelærer og nå jobber hun som pedagogisk leder. Hun har god erfaring med våre aller minste og barna knytter seg lett til henne.

Hopsåsen II

I nabohuset holder den andre avdelingen i Lekehagen til. Også dette hjemmet er i en enebolig, så barna har en stor lekestue, et ekstra rom og kjøkken/ stue å boltre seg på. Uteområdet deles med naboen, og byr på aktiv lek. En kort spasertur unna ligger andre lekeplasser som barnehagen tar turen til titt og ofte. Her jobber Synne som har ett års erfaring fra SFO og har vært i Lekehagen i 5 år nå. Synne er smilende og blid og barna knytter seg lett til henne også.

 

Andre ansattte

Magdalena har jobbet hos oss i 3 år og har akkurat kommet tilbake etter å ha vært i svangerskapspermisjon. Hun har master i pedagogikk og er innom begge avdelingene i Hopsåsen.

 

Barnehagens styrer

Bjørn Olav er styrer i Lekehagen. Han har 17 års erfaring fra barnehage, 1 år som assistent, 7 år som pedagogisk leder og de siste 9 årene som styrer i Lekehagen. Bjørn Olav, som barna ofte kaller for Boa, har erfaring både fra små barnehager og fra store basebarnehager. Han mener Lekehagen familiebarnehage er den ultimate overgangen fra hjem til en hverdag utenfor eget hjem. Avdelingen Hopsåsen 14 A er i hans eget hjem.